UNIQUE LUXURY APARTMENTS
Bucuresti, Bdul. Hristo Botev 8, Ap.3, S.3

UNIQUE LUXURY APARTMENTS

Unique Luxury Apartments este denumirea ansamblului nostru rezidenţial alcătuit din două imobile gemene, construite în oglindă şi despărţite de o piscină semi-olimpică.

Ansamblul rezidenţial Unique Luxury Apartments este format dintr-un total de 90 de apartamente cu 2 camere şi un restaurant la parterul celui de-al doilea bloc.

Este amplasat la doar 5 minute de plajă şi în cea mai apreciată zonă de pe litoral, aproape de vestitele cluburi Nuba, Fratelli, Loft etc.

Arhitectura blocurilor este modernă, cu acoperiş tip terasă, înfăţişându-se într-o formă impunătoare de tip octogon. Pentru că mulţumirea clienţilor noştri este cea mai importantă, folosim materiale de cea mai bună calitate atât la nivelul structurii, cât şi în ceea ce privesc finisajele interioare şi exterioare, instalaţiile electrice şi sanitare, străduindu-ne să oferim cumpărătorului toate motivele unei investiţii rezidenţiale durabile.

Cu un design şi o arhitectură modernă, imobilul se încadrează perfect în zona rezidenţială de lux. Ansamblul oferă confort şi intimitate datorită locaţiei, conceptului, a spaţiilor generoase, piscinei semi-olimpice de care beneficiază toţi locatarii, liftului de ultimă generaţie, locurilor de parcare ce sunt incluse în preţul de achiziţie a apartamentelor, a finisajelor moderne şi a materialelor de top folosite. Acestea sunt doar câteva dintre avantajele ce fac din acest complex o locaţie ideală pentru cei ce doresc o locuinţă exclusivistă la malul mării, într-un bloc nou cu toate dotările aferente unei locuinţe noi!

Suprafaţa apartamentelor este de 55 mp şi sunt compartimentate astfel: baie, dormitor, living cu bucătărie open-space şi balcon. Fiecare imobil se predă la stadiul de gata cu următoarele dotări:gresie, faianţă, parchet, centrală pe gaz, calorifere, uşi interioare, lavabil alb pe pereţi, interfon cu camera, finisat integral. Astfel, pretul unui astfel de apartament este de 59.000 de euro orientat catre spate si 60.000 de euro orientat catre fata.

Cei care nu dispun de timpul necesar sau cei care sunt încântaţi de proiectele noastre pot opta pentru apartamentele mobilate şi utilate integral. În funcţie de preferinţe, aceştia îşi pot alege unul dintre modelele deja realizate de noi, cu design modern şi aer de vacanţă la malul marii, la pretul de 68.000 de euro.

Cu o experienţă în construcţii de peste 10 ani, proiectul a luat formă din dorinţa de a oferi cumpărătorilor locuinţe de lux la preţuri accesibile. Interioarele apartamentelor au fost concepute astfel încat să asigure confortul viitorilor locatari, oferind posibilitatea de a personaliza spaţiile în funcţie de necesităţile fiecărei familii.

Un alt motiv de a alege Unique Luxury Apartments este lipsa comisionului. Apartamentele sunt cumpărate direct de la dezvoltator cu TVA de 5% inclus.

Noi, Unique Luxury Apartments suntem unici prin faptul că apreciem toţi clienţii noştri şi încercăm să ii mulţumim pe fiecare în parte, transpunând dorinţele acestora în proiecte de suflet.

Totul este să vă doriţi, iar restul rămâne preocuparea noastră.

Dobanda: 10 %
Rata: 6,458.33 Lei
Total de plata: 232,499.88 Lei