Termeni si conditii
Strada Italiana 12, sector 2, Bucuresti

Termeni si conditii

Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea DSA Group Credit Advisor S.R.L. denumita in continuare DSA Advisor.

OFERTELE GENERATE DE UTILITARELE NOASTRE AU CARACTER STRICT ORIENTATIV SI NU ANGAJEAZA CU NIMIC RESPONSABILITATEA DSA ADVISOR SAU A PARTENERILOR DSA ADVISOR. PENTRU INDIVIDUALIZAREA OFERTELOR DISPONIBILE ESTE NEVOIE DE DIALOG INTRE APLICAT SI CONSULTANTUL DSA ADVISOR SI DE INTEROGAREA SISTEMELOR PARTENERILOR.

DSA Advisor isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fără nici o informare prealabila. DSA Advisor depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, DSA Advisor nu este si nu va fi legal responsabila sub nicio circumstanta pentru nicio eroare, inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site. Informatiile prezentate pe acest site constituie o sursa de informare fara a reprezenta o oferta de servicii sau produse din partea DSA Advisor. Orice persoană care doreşte să acceseze unul din serviciile prezentate in site este rugata să contacteze oricare din sucursalele DSA Advisor pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului cat si asupra conditiilor in care acesta este oferit. Orice persoana care viziteaza site-ul www.dsa-advisor.ro şi care ofera date sau informatii cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: (i) prelucrarea acestor date si informatii personale de catre DSA Advisor in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; (ii) contactarea de catre un broker DSA Advisor in vederea oferirii de informatii detaliate despre serviciile oferite de catre societate (iii) transmiterea de catre DSA Advisor, prin email, de buletine informative (Newsletter) cu privire la serviciile oferite de societate (a se vedea sectiunea  Newsletter din site) (iv) realizarea de catre DSA Advisor a operatiunilor de recrutare de personal (a se vedea sectiunea Cariera din site) (v) solutionarea de catre DSA Advisor a cererilor, intrebarilor şi reclamatiilor adresate DSA Advisor (a se vedea sectiunea Contact din site).

Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea DSA Group Credit Advisor S.R.L. denumita in continuare DSA Advisor. DSA Advisor isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fără nici o informare prealabila. DSA Advisor depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, DSA Advisor nu este si nu va fi legal responsabila sub nicio circumstanta pentru nicio eroare, inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site. Informatiile prezentate pe acest site constituie o sursa de informare fara a reprezenta o oferta de servicii sau produse din partea DSA Advisor. Orice persoană care doreşte să acceseze unul din serviciile prezentate in site este rugata să contacteze oricare din sucursalele DSA Advisor pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului cat si asupra conditiilor in care acesta este oferit. Orice persoana care viziteaza site-ul www.dsa-advisor.ro şi care ofera date sau informatii cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: (i) prelucrarea acestor date si informatii personale de catre DSA Advisor in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; (ii) contactarea de catre un broker DSA Advisor in vederea oferirii de informatii detaliate despre serviciile oferite de catre societate (iii) transmiterea de catre DSA Advisor, prin email, de buletine informative (Newsletter) cu privire la serviciile oferite de societate (a se vedea sectiunea  Newsletter din site) (iv) realizarea de catre DSA Advisor a operatiunilor de recrutare de personal (a se vedea sectiunea Cariera din site) (v) solutionarea de catre DSA Advisor a cererilor, intrebarilor şi reclamatiilor adresate DSA Advisor (a se vedea sectiunea Contact din site).

CONDITII GENERALE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sunt de acord in mod expres ca, prin completarea datelor mele personale pe site-ul DSA Advisor (denumita in continuare “Broker”), acestea sa intre in baza de date a Brokerului si ca datele mele personale sa fie prelucrate de Broker conform prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date in scopul furnizarii de informatii despre produsele si serviciile apartinand DSA Advisor. Conform cerinţelor Regulamentului nr. 679/2016, Brokerul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o altă persoană.

Datele nu vor fi dezvaluite decat tertelor parti agreate de Broker si care vor actiona in calitate de imputerniciti, conform Regulamentului nr. 679/2016 si exclusiv in scopurile mentionate prin prezentul. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii informatiilor solicitate.

Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopurile mentionate in prezentul.

Conform Regulamentului nr. 679/2016, beneficiati de: (i) dreptul de informare cu privire la datele personale si la entitatile sau categoriile de entitati carora le pot fi comunicate aceste date, precum si scopurile si metodele prelucrarii, (ii) dreptul de a obtine actualizarea, rectificarea, integrarea, stergerea, anonimizarea sau blocarea datelor cu caracter personal, (iii) dreptul de a obtine de la DSA Advisor la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate de Broker, (iii) dreptul de a obiecta in totalitatea sau partial, pe motive legitime, la procesarea datelor cu caracter personal, (iv) de a obiecta in mod gratuit la prelucrarea datelor cu caracter personal pentru transmiterea de materiale publicitare, in urma primirii fiecarui sau a oricarui mesaj, (v) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, (vi) dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si justitiei. Aveti, de asemenea, dreptul de a va opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea datelor personale in scopuri de marketing direct. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la DSA Advisor, Bdul Hristo Botev 8, Ap.3, Sector 3, Bucuresti.

Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din site.

DSA Advisor nu poate garanta / controla actualitatea / exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul DSA Advisor.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al DSA Advisor. 

Orice incercare de modificare a imaginii si/sau a informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal - DSA Advisor, precum si realizarea de link-uri catre portalul DSA Advisor, fara acordul scris prealabil al societatii, da dreptul DSA Advisor sa se adreseze instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

 

 

Procedura de utilizare a datelor personale

Va informam despre politica de utilizare a datelor personale de catre DSA Advisor, pentru a va ajuta sa intelegeti modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal de catre DSA Advisor, in calitate de operator sau de persoana imputernicita, in conformitate cu Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, precum si a legislatiei secundare in materie, pe care le utilizeaza in desfasurarea activitatii curente si in indeplinirea obiectului de activitate.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca, in calitate de operator suntem responsabili pentru a decide modalitatea in care detinem si prelucram datele personale si, in conformitate cu legile privind protectia datelor cu caracter personal, suntem obligati sa va comunicam prezenta Politica de utilizare a datelor personale.

DSA Advisor prelucreaza datele personale furnizate si/sau solicitate pentru a ajuta clientii in accesarea de servicii si produse de creditare oferite de catre institutii de credit si institutii financiare nebancare, inclusiv pentru verificarea de catre institutiile de credit cu care colaboreaza a documentelor necesare pentru evaluarea bonitatii clientilor.

Va rugam sa aveti in vedere ca (i) datele cu caracter personal reprezinta informatiile care identifica o persoana fizica sau care o fac cel putin identificabila si (ii) prelucrarea datelor cu caracter personal, reprezinta orice operatiune asupra datelor cu caracter personal, cum ar fi colectarea, vizualizarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea stergerea sau distrugerea.

 

Website-ul DSA Advisor si confidentialitatea datelor

 

DSA Advisor respecta confidentialitatea vizitatorilor site-ului www.dsa-advisor.ro, precum si a persoanelor ale caror date le prelucreaza si protejeaza informatiile privitoare la persoane identificabile („date cu caracter personal”) care sunt furnizate in legatura cu site-ul.

In momentul in care vizitati si navigati pe site-ul www.dsa-advisor.ro sau când comunicati cu DSA Advisor prin intermediul site-lui, DSA Advisor inregistreaza numai informatiile pe care dumneavoastra ni le oferiti in mod voluntar.

 

In ceea ce priveste fiecare vizita pe site-ul DSA Advisor, vom colecta automat urmatoarele informatii:

 

  • informatii tehnice: tipul si versiunea browserului, tipurile si versiunile de plug-in de browser, sistemul de operare si platforma

  • informatii despre vizita dumneavoastra din cookie-uri si nu numai, prin si de pe site-ul nostru (inclusiv data si ora, paginile pe care le-ati vizualizat, timpul de raspuns al paginii, erorile de descarcare, durata vizitelor la anumite pagini, clicuri).

Site-ul www.dsa-advisor.ro poate include link-uri catre alte website-uri asupra carora DSA Advisor nu are niciun control. DSA Advisor nu este responsabila de politicile privind confidentialitatea sau de practicile cu privire la datele cu caracter personal a altor website-uri. In situatia in care accesati aceste website-uri prin intermediul site-ului nostru, va rugam sa consultati politicile de confidentialitate ale acestor site-uri pentru a putea intelege in ce mod colecteaza, utilizeaza si comunica informatiile dumneavoastra.

 

Informatiile pe care le prelucram

 

Datele cu caracter personal furnizate de catre Dumneavoastra (nume, prenume, adresa de email, locatie) pot sta la baza studiilor realizate de DSA Advisor, inclusiv cu privire la comportamentul general al persoanelor care au accesat site-ul DSA Advisor (numarul de vizite, timp mediu petrecut, pagini vizitate, precum si alte statistici generale referitoare la vizitatori), dar si in special pentru contactarea dumneavoastra in vederea stabilirii unei relatii de colaborare.

In cazul in care persoanele vizate refuza sa furnizeze anumite categorii de date cu caracter personal sau isi exercita drepturile de stergere, restrictionare, opozitie, in conditiile prevazute de lege, este posibil ca DSA Advisor sa nu poata indeplini scopurile de prelucrare prezentate in prezenta Politica de utilizare a datelor cu caracter personal.

 

Temeiurile prelucrarii

 

Datele cu caracter personal sunt prelucrate de catre DSA Advisor in baza urmatoarelor temeiuri legale: indeplinirea obligatiilor legale si contractuale ale DSA Advisor sau indeplinirea intereselor legitime ale DSA Advisor in contextul realizarii obiectului sau de activitate.

In masura in care este necesar, in conditiile legii, DSA Advisor va solicita consimtamantul persoanelor vizate pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. In aceasta situatie, consimtamântul exprimat de persoanele vizate poate fi retras in orice moment, fara a afecta legalitatea activitatilor de prelucrare efectuate inaintea retragerii.

 

Persoane vizate de prelucrarea datelor cu caracter personal

 

DSA Advisor prelucreaza datele cu caracter personal ale urmatoarelor categorii de persoane fizice: angajati, candidati in vederea angajarii, intermediari, clienti si potentiali clienti persoane fizice, membrii de familie ai clientilor, reprezentanti legali ai clientilor persoane juridice, beneficiari reali ai clientilor persoane fizice, persoane fizice implicate in activitatea partenerilor contractuali persoane juridice ai DSA Advisor, persoane fizice imputernicite de catre clienti, prestatori de servicii persoane fizice, terti garanti persoane fizice, evaluatori externi pentru bunurile detinute de proprietari persoane fizice si/sau reprezentantii legali ai proprietarilor persoane juridice, brokeri de asigurari.

 

Cum utilizam si comunicam datele cu caracter personal procesate de catre DSA Advisor

 

Datele cu caracter personal pe care le colectam sunt prelucrate pentru indeplinirea urmatoarelor scopuri: (i) executarea contractelor incheiate de Dumneavoastra cu DSA Advisor, precum si pentru derularea oricaror raporturi juridice stabilite intre DSA Advisor si Dumneavoastra, (ii) prevenirea fraudelor, (iii) contactarea de catre un broker DSA Advisor in vederea oferirii de informatii detaliate despre serviciile oferite de DSA Advisor si serviciile/produsele de creditare oferite de institutii de credit, (iv) scopuri de marketing direct, publicitate prin intermedierea/promovarea celor mai potrivite produse si servicii pentru nevoile dumneavoastra  prin realizarea unui profil, (v) scopuri de marketing simplu, efectuarea de sondaje cu privire la activitatea DSA Advisor si a tertilor parteneri contractuali, (vi) evaluarea eligibilitatii clientilor si potentialilor clienti ai institutiilor de credit in vederea acordarii de catre acestea a unor produse si servicii bancare standard sau personalizate, (vii) consultarea informatiilor inregistrate pe numele clientilor/potentialilor clienti in baza de date a Biroului de Credit de catre oricare participant la Sistemul Biroului de Credit, la solicitarea institutiilor de credit in vederea transmiterii ofertelor de finantare, (viii) pastrarea si arhivarea documentatiei contractuale si/sau ale altor documente ce contin date cu caracter personal, (ix) audit intern/extern, (xi) constatarea, exercitarea sau apararea unor drepturi ale DSA Advisor in instanta, precum si constituirea de probe in acest sens.

 

Destinatarii datelor cu caracter personal

 

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, DSA Advisor poate sa dezvaluie anumite categorii de date cu caracter personal catre urmatoarele categorii de destinatari: persoana vizata si/sau reprezentantii sai legali, reprezentantii DSA Advisor, furnizorii de servicii ai DSA Advisor, societati afiliate DSA Advisor, autoritati judecatoresti sau alte autoritati publice de orice tip, institutii de credit, birouri de credit, societati de asigurare si reasigurare, agentii imobiliare, evaluatori, alti parteneri contractuali si/sau imputerniciti ai DSA Advisor.

 

Transferul datelor cu caracter personal

 

In vederea indeplinirii scopurilor mai sus-mentionate este posibila transferul de catre DSA Advisor a anumitor sau a tuturor categoriilor de date cu caracter personal in afara Romaniei, in state din cadrul UE. In  situatia in care transferul datelor are loc catre state terte, DSA Advisor isi va intemeia transferul datelor cu caracter personal pe baza clauzelor contractuale standard adoptate la nivelul Comisiei Europene pentru a asigura mentinerea standardelor de securitate aplicabile in materie, conform dispozitiile legale. Totodata, in masura in care este necesar, in conditiile prevazute de lege, DSA Advisor va solicita consimtamântul dumneavoastra cu privire la transferul datelor cu caracter personal catre state terte.

 

Durata prelucrarii datelor

 

In vederea realizarii scopurilor de prelucrare mentionate, DSA Advisor va prelucra datele cu caracter personal pe durata executarii relatiilor contractuale, precum si ulterior incetarii contractelor, in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare la dispozitiile legale cu privire la arhivare.

 

Drepturile persoanei vizate

 

Persoanele vizate beneficiaza, in conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal de urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care se considera necesar.

Persoanele vizate isi pot exercita dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate prin transmiterea catre DSA Advisor, a unei cereri scrise (in format letric/electronic prin email), insotita de o copie lizibila a actului de identitate al semnatarului.

Este posibil sa fie nevoie sa solicitam informatii specifice de la dumneavoastra pentru a ne ajuta sa va confirmam identitatea si sa va asiguram dreptul de a va accesa datele dumneavoastra personale (sau de a va exercita oricare dintre celelalte drepturi ale dumneavoastra). Aceasta este o masura de securitate pentru a se asigura ca datele cu caracter personal nu sunt divulgate niciunei persoane care nu are dreptul sa o primeasca. De asemenea, va putem contacta pentru a va solicita informatii suplimentare in legatura cu solicitarea dumneavoastra de a accelera raspunsul nostru.

Incercam sa raspundem tuturor solicitarilor legitime in decurs de o luna. Ocazional, poate sa dureze mai mult de o luna daca solicitarea dumneavoastra este deosebit de complexa sau ati facut mai multe solicitari. In acest caz, va vom anunta si va vom tine informati cu privire la stadiul solicitarilor.

Va informam totodata ca puteti sa ne solicitati sa va transmitem mesaje de marketing in orice moment, urmând link-urile de renuntare la orice mesaj de marketing trimis catre dumneavoastra sau sa ne contactati la adresa de email [email protected] in orice moment.

 

Modificarile aduse acestei Politici de utilizare a datelor personale

 

In situatia in care Politica de Utilizare a Datelor Personale se va modifica, DSA Advisor va publica pe aceasta pagina o versiune actualizata a politicii. Prin consultarea frecventa a acestui site puteti sa va asigurati ca aveti cunostinta permanent despre activitatile de prelucrare intreprinse de catre DSA Advisor.

 

Pentru mai multe detalii cu privire la (i) activitatile de prelucrare efectuate de catre DSA Advisor, (ii) drepturile existente in contextul prelucrarii datelor sau (iii) prezenta Politica de utilizare a datelor personale, se poate adresa o cerere in format letric/electronic prin email catre [email protected] sau se poate contacta Responsabilul DSA Advisor privind protectia datelor- Dl. Doru Iliescu, la tel. 0737 211 574, la adresa de email [email protected] sau la sediul DSA Advisor din Bucuresti, Bdul Hristo Botev 8, Ap 3, Ap. 3, Sector 3.

Va multumim.