Panait Cerna Luxury
Strada Italiana 12, sector 2, Bucuresti

Panait Cerna Luxury

Avem plăcerea să vă prezentăm un proiect imobiliar deosebit, situat într-o zonă centrală, verde, în imediata vecinătate a Camerei de Comerţ a României.

Blocul este situat în mijlocul unui părculeţ şi este compus din apartamente spaţioase de 2 şi 3 camere.

Prezentare

 

Blocul cu un regim de înălţime S+P+4+ 5 retras este realizat pe structură de grinzi din beton armat şi pereţi din cărămidă porotherm.

Termoizolatia exterioară este de ultima generaţie iar tâmplăria PVC cu 7 camere folosită este la cele mai înalte standarde, dotări care contribuie semnificativ la eficientizarea costurilor energetice şi de întreţinere.

Interioarele sunt realizate prin tencuială mecanizată şi glet duraziv.

Apartamentele beneficiază de o suprafaţă vitrată generoasă pentru un plus de luminozitate în cursul zilei, astfel în living suprafaţă vitrată este de sus până jos, iar balcoanele sunt închise cu sticlă până la brâu.

Fiecare apartament beneficiază de finisaje şi dotări de lux printre care enumerăm: instalaţii sanitare, centrală proprie, încălzire în pardoseală, băi utilate şi finisate cu marmură.

Holurile sunt de asemenea placate cu marmură, iar camerele şi living-ul cu parchet masiv triplustratificat.

Proiectul imobiliar este prevăzut cu locuri de parcare la subsol.

Blocul beneficiază de o poziţionare foarte bună, cu ieşire facilă atât către centrul Bucureştiului (B-dul Unirii-500m, Nerva Traian - 100m, Km 0 al Capitalei la 800 m) cât şi la Autostrada Soarelui şi zona de sud a Capitalei.

Ca şi mijloace de transport în comun, zona este bine acoperită: la 200 de metri avem acces la autobuz 133, tramvai 19, la aproximativ 600 de metri găsim staţia de metrou Timpuri Noi, iar la aproximativ 800 de metri staţia de metrou Unirii 2.

 

Locaţie

 

Locaţia vă oferă acces la toate facilităţile esenţiale: spaţii verzi şi terenuri de sport chiar lângă bloc, Şcoală generală nr. 81, Colegiul Naţional Ion Creangă, grădiniţă, piaţa Alexandru Vlahuţă, numeroase supermarket-uri, clinica Regina Maria.

Arhitectură deosebită, dotările şi finisajele la cele mai înalte standarde, locaţia verde ferită de zgomotul traficului urban şi totuşi foarte aproape de km 0 al Bucureştiului sunt doar câteva din avantajele oferite de acest ansamblu imobiliar şi fac din acesta o opţiune excelentă de luat în calcul de către oricine îşi doreşte mai mult decât un simplu apartament, ci de un loc căruia să ai spună acasă.

 

Facilități ansamblu

Spațiu de joacă pentru copii

Grădiniță, şcoală, liceu

Parcare subterană / supraterană

Interfon

Supermarket

Lift

Parc

CONTACT:  0371.787.981

Dobanda: 10 %
Rata: 6,458.33 Lei
Total de plata: 232,499.88 Lei