Novum Invest
Strada Italiana 12, sector 2, Bucuresti

Novum Invest

Ce ne recomanda?

Novum Invest este unul dintre cei mai de succes dezvoltatori imobiliari din Bucuresti, cu o experienta de 7 ani pe piata din Romania si principalul ajutor pentru cei care sunt in cautarea unui camin mult visat. Cu 326 de apartamente locuite, 8 proiecte finalizate si 4 in lucru, Novum Invest are o oferta variata de locuinte, de la garsoniere noi si pana la apartamente decomandate, de 2 si 3 camere, in zone diverse ale capitalei. Dezvoltatorul imobiliar are oferte de apartamente noi de vanzare in Bucuresti, atat pentru cei care isi doresc sa locuiasca intr-o zona business, precum Splaiul Unirii, precum si in zone ferite de aglomeratia orasului,  precum Splaiul Unirii,Splaiul Independentei,Floreasca,Pipera precum si in zone ferite de aglomeratia orasului, ca Prelungirea Ghencea, Lacul Morii.

Pentru ca este un dezvoltator imobiliar, Novum Invest nu percepe comision de achizitie, indiferent de apartamentele noi de vanzare din Bucuresti pe care le pune la dispozitia clientilor. Astfel, alegand una dintre locuintele puse la dispozitie de noi, nu va trebui sa suportati nici o taxa suplimentara sub forma de comision.

 

Facilitati garantate de Novum Invest

Dezvoltatorul imobiliar Novum Invest le ofera tuturor clientilor cele mai bune oferte de apartamente noi de vanzare in Bucuresti, care sa indeplineasca toate cerintele unui camin primitor, modern si elegant. In ansamblurile rezidentiale de la Novum Invest, veti gasi apartamente noi de vanzare in Bucuresti, in cele mai diverse locatii, precum Prelungirea Ghencea, Nerva Traian, Splaiul Independentei, 13 Septembrie, Lacul Morii, Pipera sau Floreasca toate locuintele beneficiind de numeroase avantaje, care le vor asigura rezidentilor confort si un spatiu placut de locuit.

Dintre cele mai importante beneficii garantate de Novum Invest pentru oricare apartament nou de vanzare in Bucuresti, precizam posibilitatea alegerii finisajelor interioare, multiplele modalitati de plata, structura de rezistenta de calitate a ansamblurilor rezidentiale, precum si numeroasele facilitati din apropierea complexurilor.

Cu Novum Invest, dezvoltatorul imobiliar din Bucuresti, aveti siguranta ca apartamentul nou are parte de finisaje interioare moderne si functionale, precum placaje de granit de 1,5 cm pe holul de acces si casa scarii, interioare imbracate cu marmura, travertin, gresie, faianta si parchet din lemn stratificat, tamplarie PVC cu 6 camere, bai complet utilate cu obiecte sanitare, centrala termica proprie si multe alte utilitati.

Modalitatile de plata ale oricaruia dintre apartamentele de vanzare noi din Bucuresti sunt numeroase, astfel incat fiecare viitor cumparator sa o poata alege pe cea mai convenabila. Dezvoltatorul imobiliar va pune la dispozitie plata Cash, prin credit ipotecar, credit “Prima Casa”, precum si printr-un parteneriat cu UNICREDIT ori BCR.

Toate proiectele noastre rezidentiale sunt localizate in zone care sa va permita sa aveti acces rapid la mijloace de transport in comun, parcuri, centre comerciale, supermarketuri, zone de agrement, spalatorii, dar si multe alte locatii utile, pe care sa le puteti folosi zilnic.

 

Profita de Oferta Lunii de la Novum Invest

Din dorinta ca tot mai multa lume sa poata beneficia de avantajele locuintelor pe care le pune la dispozitie, Novum Invest va ofera, lunar, cea mai buna oferta pentru apartamentele de vanzare din Bucuresti, cu preturi mult reduse si care sa beneficieze de aceleasi avantaje garantate de dezvoltatorul imobiliar.

Cu Novum Invest, aveti parte de apartamente noi in Bucuresti, care pot deveni oricand caminul mult visat.

Dobanda: 10 %
Rata: 6,458.33 Lei
Total de plata: 232,499.88 Lei