EDEN CONCEPT- Premium Apartments
Strada Italiana 12, sector 2, Bucuresti

EDEN CONCEPT- Premium Apartments

Proiect Eden Concept – Premium Apartments

Localizat în zona de sud a Bucureştiului, Eden Concept – Premium Apartaments, este un proiect imobiliar ambiţios  gândit astfel încat să răspundă nevoilor unui stil de viaţă modern. Cu un regim de înălţime D+P+8E + 9R, pune la dispoziţia viitorilor proprietari apartamente cu 2 si 3 camere decomandate, inteligent compartimentate pentru a oferi un plus de confort şi luminozitate.

Fiind un proiect premium, este pus accentul pe siguranța viitorilor proprietari, fiind folosite materiale  de ultimă generaţie (integral beton b600 ), pentru o rezistenţă sporită şi finisaje moderne, de la furnizori de prestigiu.

Poziţionat astfel încat să ofere accesul facil către reţeaua oraşului, dispune de staţie STB chiar in fata ansamblului rezidenţial (Arcadiei),linia autobuzului 241 şi este situat la doar 5 minute de stația de metrou Apărătorii Patriei .

Amplasarea în apropierea principale centre comerciale Metro,Auchan,Jumbo Berceni cât şi a unitatilor de învăţămant şi spitalelor face din Eden Concept o investiţie sigură şi bine plasată reuşind astfel să răspundă nevoilor unui stil de viaţă modern .

Apartamentele se vor preda complet finisate şi utilate. Finalizare proiect octombrie 2022.

Adresa:

Drumul Jilavei 34 A, Bucuresti

Contact :

[email protected]
0790 233 333

 

Dobanda: 10 %
Rata: 6,458.33 Lei
Total de plata: 232,499.88 Lei