Franciza Junior
Strada Italiana 12, sector 2, Bucuresti
Franciza Junior

Este situatia in care nu ai experienta in vanzari sau in banking, dar iti doresti o afacere proprie, stabila unde sa imbini cele doua domenii. In aceasta situatie, tu vei fi acela sau aceea care va realiza in mod direct volumele de vanzari.

Nu vor exista targete de vanzari. 

In momentul in care vei detine toate cunostintele si abilitatile necesare ocupatiei la care te- ai angajat, vei putea opta pentru o varianta superioara de incadrare.

Vei beneficia de tot sprijinul oferit de noi prin acces la aplicatia noastra informatica, dar si la platformele pe care partenerii nostri ni le pun la indemana. 

Iti vom sta la dispozitie cu multiple sesiuni de training unde vom clarifica tot ce tine de vanzari, produse si de fluxul de lucru si alte proceduri interne.

In ceea ce priveste spatiul in care iti desfasori activitatea, acesta trebuie sa raspunda unor cerinte minime de eficienta si profesionalism in domeniul de activitate urmarit si se achizitioneaza si mentine exclusiv pe cheltuiala ta. De asemenea vei suporta si toate celelalte costuri aferente bunei desfasurari a activitatii.